Nå kan du bestille time for en video/telefonkonsultasjon med legen i feltet for "online booking" til høyre på skjermen. 

Det er KUN video/telefon-timer som kan bookes på nett. Dersom du har behov for en oppmøtetime må du ringe oss eller sende en sms og forklare hva det gjelder.

Dersom du ønsker å komme på legekontoret fordi du ønsker å ta blodprøver, kan du allikevel bestille en video/telefontime. Da avtaler du på video/telefon med legen hvilke prøver som skal tas, legen lager klar rekvisisjonen, og så kommer du til legekontoret for å ta prøvene når det passer for deg. 

Det aller meste kan tas som en video-konsultasjon, det er kun i noen få tilfeller pasienten må møte på legekonsultasjon på kontoret. Å gjennomføre en videokonsultasjon er enkelt, det er ingen forberedelser du som pasient skal gjøre. Ingen programmer å laste ned, ingen bruker-id man må lage osv.

Det eneste du trenger er en smart-telefon. Du får en sms av legen som inneholder en link. Trykk på linken, fyll inn navn og telefonnummer på nettsiden som kommer opp, trykk "Neste". Trykk "fortsett uten innlogging" på neste side, gi tilgang til kamera og mikrofon, så ser legen at du er inne. Dersom du ikke har en smart-telefon kan du bruke et nettbrett eller en pc med kamera og mikrofon, men da må du skrive inn adressen i linken du fikk på nettbrett/pc selv. 

Vi forsøker å overholde den avtalte tiden, men i likhet med når man møter opp på kontoret kan det forekomme forsinkelser.

Dersom du ikke svarer på link/telefonoppringning rundt det avtalte tidspunktet vil du som hovedregel bli fakturert for timen, akkurat som om man ikke møter opp til en fysisk time.