Vi har nå mulighet til å tilby videokonsultasjon med legene på legekontoret. Nå som vi forsøker å begrense bevegelser ute i samfunnet er dette et svært godt tilbud dersom du ønsker å ha en konsultasjon med legen din.

Dersom du  har vært i utlandet (alle land, inkludert Sverige), har hatt kontakt med noen som har fått påvist corona-virus de siste 14 dagene, eller har symptomer fra luftveiene/hodepine, SKAL du ha første kontakt med legen på videokonsultasjon. Dersom du ikke har smart-telefon/ipad eller dersom vi får tekniske problemer, ringer legen deg på telefonen på vanlig måte. 

Ved en evt videokonsultasjon vil du motta en sms fra legen i det tidsrommet som er satt av for videokonsultasjoner, og du må da logge deg på ved å klikke på link i sms. Videokonsultasjon kan foregå via smarttelefon, Ipad (el.l) eller via PC med kamera. Dersom legen krever det kan du bli bedt om å logge inn vha bank-ID.

Videokonsultasjon koster det samme som en vanlig legekonsultasjon, men ettersom det må sendes faktura, blir det et faktura-gebyr på kr 58 i tillegg. De som har spørsmål om korona-smitte, skal ikke betale egenandel. Legen vurderer dette. De som har frikort, er gravide og henvender seg med spørsmål om svangerskap, og om det gjelder godkjent yrkesskade hos NAV, skal heller ikke betale egenandel, akkurat som om man møter opp her.