Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Videokonsultasjon

5. mars 2020

Vi har nå mulighet til å tilby videokonsultasjon med legene på legekontoret. Nå som vi forsøker å begrense bevegelser ute i samfunnet er dette et svært godt tilbud dersom du ønsker å ha en konsultasjon med legen din.

Dersom du  har vært i utlandet (alle land, inkludert Sverige), har hatt kontakt med noen som har fått påvist corona-virus de siste 14 dagene, eller har symptomer fra luftveiene/hodepine, SKAL du ha første kontakt med legen på videokonsultasjon. Dersom du ikke har smart-telefon/ipad eller dersom vi får tekniske problemer, ringer legen deg på telefonen på vanlig måte. 

Ved en evt videokonsultasjon vil du motta en sms fra legen i det tidsrommet som er satt av for videokonsultasjoner, og du må da logge deg på ved å klikke på link i sms. Videokonsultasjon kan foregå via smarttelefon, Ipad (el.l) eller via PC med kamera. Dersom legen krever det kan du bli bedt om å logge inn vha bank-ID.

Videokonsultasjon koster det samme som en vanlig legekonsultasjon, men ettersom det må sendes faktura, blir det et faktura-gebyr på kr 58 i tillegg. De som har spørsmål om korona-smitte, skal ikke betale egenandel. Legen vurderer dette. De som har frikort, er gravide og henvender seg med spørsmål om svangerskap, og om det gjelder godkjent yrkesskade hos NAV, skal heller ikke betale egenandel, akkurat som om man møter opp her. 

Diabetes, over 65 år eller på andre måter i risikogruppen for influensa?

3. mars 2020

Dersom du er i gruppene som vanligvis anbefales influensavaksine, sier folkehelseinstituttet at det ikke er for sent å vaksinere seg. Vi har fremdeles noen vaksiner på lager, så det er bare å komme innom. Se artikkel om influensavaksine lenger ned på siden her.

Vi er tom for pneumokokk-vaksine, men skriver ut resept som du kan hente på apoteket når de får inn mer vaksiner. Ta kontakt med oss om du har spørsmål om dette!

 

https://www.diabetes.no/nyheter/nyheter-2020/korona-smitte-og-vaksine/?fbclid=IwAR15sz7KbexRc6yZfr7RPcleYL6G-jNtdjfzEr78KsXizLHXTiO0R2CBcYw

Mistenker du at du har fått Corona-virus?

27. februar 2020

KORONAVIRUS (2019-nCoV)

 

Ved mistenkt tilfelle ta TELEFONISK kontakt med oss for videre oppfølging. Du skal IKKE møte opp på legekontoret uten å ha ringt og fått avtale om det først. Vi tilbyr videokonsultasjoner, se info over. 

OM du skal komme hit, SKAL du ha en videokonsultasjon med legen først. Dersom du har avtalt om oppmøte på legekontoret skal du vente i bilen. Vennligst ta kontakt med oss pr telefon når du ankommer. Vi tar kun inn en pasient av gangen, pårørende bør vente ute (barn kan ha med foreldre). 

  

Se utfyllende informasjon på folkehelseinstituttets sider:

https://fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/2019-ncov/fakta-om-nytt-coronavirus-2019-ncov/

 

Timebestilling online

14. februar 2020

Vi minner om at pasienter kan bestille time via ONLINE TIMEBOK her på hjemmesiden. Da velger du selv dag og får mulighet til å velge mellom ledige timer den dagen. Enkelt og greit. NB tilbudet gjelder for time hos fastlegene på legekontoret, og kun dersom du har et 11-sifret personnummer. Har du ikke personnummer må du bestille time via vår sms-tjeneste eller ved å ta kontakt med oss på telefon.

 

Christian Edward Berli vikar på listen uten lege/Eirik Kvammen

16. desember 2019

Christian, som har vært her siden sommeren 2019, er nå vikar for listen uten lege/Eirik Kvammen. Denne stillingen er utlyst og kommunen er i en prosess med å ansette en ny fast lege i stillingen 

INFLUENSAVAKSINEN HAR KOMMET

10. oktober 2019

Årets influensavaksine har kommet og vi er godt i gang med vaksinering av våre pasienter. Du trenger ikke bestille time for å få vaksine, bare kom til oss i Rudsveien 45 på Dønski/Gjettum så får du den så raskt vi klarer. Du må beregne ca 30 minutter for besøket, fordi man må være hos oss/sitte på venterommet i 20 minutter etter vaksinasjon. Det vil ikke være mulig å få satt influensavaksine fredager etter lunsj. 

Dersom du har time hos legen kan du gjerne gi beskjed om at du ønsker vaksine før du går inn til legen, så setter vi den før konsultasjonen.

 

Vaksinen koster kr 300. Dersom du har frikort må du fremdeles betale for vaksinen.

Pasienter som ikke har oss som fastlege eller bruker oss fast kan få vaksine hos sin egen fastlege eller på Folkehelsekontoret i Sandvika. Adresse Rådmann Halmrastsvei 2.

NY ÅPNINGSTID PÅ TELEFON

19. juni 2019

Fra mandag 24. juni vil vi ha følgende åpningstider på telefonen:

Mandag til fredag:

0830-1130 og 1215-1500.

Vi har altså stengt telefon for lunsj fra 1130 til 1215, ellers er telefonen åpen fra 0830 til 1500 hver dag.

Vi oppfordrer de som ønsker fornyelse av resept, ønsker time frem i tid og har andre henvendelser som ikke haster til å ringe etter kl 1000. Dette fordi vi ønsker at de som vil ha akutt-time samme dag skal komme igjennom på telefonen.

Du kan også sende oss sms, se meny på høyre side av nettsiden, og du kan booke time online frem i tid. Om du ønsker time i dag pga noe som haster må du enten sende sms, og oppgi hva det gjelder, eller ringe oss når telefonen er åpen. Spør oss gjerne om du lurer på noe!

Har du fått brev fra Helfo?

31. januar 2019

Vi har blitt oppmerksomme på at Helfo har sendt ut et brev til pasientene som før hadde Eirik H Kvammen som fastlege. I brevet står det at det nå ikke er noen fast lege på denne listen.

DETTE STEMMER IKKE.

Eirik Kvammen har sluttet, men Christian Berli er fast vikar på denne  listen. Alle som står på listen til Eirik Kvammen har derfor nå Christian som fastlege.

Det er altså ingen fare for dere som står på listen til Kvammen, dere har fastlege og det vil dere fortsette å ha.

 

Har du utestående beløp på legekontoret?

21. januar 2019

Du kan nå se dine innbetalinger og eventuelle ubetalte regninger ved å logge deg inn med bankID på 

www.pasientsky.no

Dette er av Datatilsynet satt med høyeste sikkerhetsnivå, på linje med nettbank, og skal være helt trygt.

 

Telefontid for legene

21. januar 2019

Legene har i  utgangspunktet ingen telefontid, alle pasienter må bestille time om ikke annet er uttrykkelig avtalt med legen. 

Rask psykisk helsehjelp (RPH)

2. august 2017

Rask psykisk helsehjelp (RPH) har tilbud for personer med lette til moderate psykiske plager eller de som ønsker å forebygge disse.

Alle som henvender seg får tilbud om introduksjonskurset Mental-vital trening som tar opp temaer som depressiv tenkning, angst og bekymring, stress og søvn, samt verktøy for å håndtere dette.

Vi tilbyr Kurs i belastningsmestring (KiB) for personer som har behov for hjelp til å mestre belastninger for å forebygge utmattelse, utbrenthet, angst og depresjon. Vi tilbyr kurs i mindfulness (MBSR) for alle som opplever stress og ønsker nye måter å håndtere dette på. Ved behov utover vårt kurstilbud tilbyr vi opp til seks individuelle samtaler.

Dersom du ønsker kontakt med RPH må du ringe telefon 67504179 eller sende mail til raskpsykiskhelsehjelp@baerum.kommune.no. Telefonnummer 67508750 går KUN til legekontoret.

Frisklivssenteret i Bærum

2. august 2017

Frisklivssenteret er Bærum kommunes frisklivssentral og tilbyr frisklivsresept med trening, kostholdskurs og røykesluttkurs. Du trenger ikke å ha en diagnose eller være syk for å delta. Frisklivsresepten varer i tre måneder.

For å få kontakt med Frisklivssenteret må du ringe 97402798.

Telefonnummer 67508750 går KUN til fastlegekontoret.

Velkommen til oss!

8. mai 2015

Vi har god kapasitet og kort ventetid!

I vårt moderne og velutstyrte legesenter er det tre fastleger. Vi tar tilgjengelighet på alvor, for deg betyr det god telefontilgjengelighet, mulighet for online timebestilling og parkeringsplass rett utenfor.

I kontakt med oss blir du møtt både som medmenneske og pasient.